Petitchef

Ciorba de loboda cu kaizer afumat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4
Cost estimat: 7202.33 (1800.58€/porție)

Preparare

  • Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite.Cand kaizerul e aproape fiert,adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat,mararul si ceapa tocata .
  • Pui si faina deasfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper.Dupa ce da in cateva clocote scresti ciorba cu otet si dregi cu laptele acru.
  • In loc de otet poti folosi lamaie sau bors,in functie de gust.Daca sanatatea iti permite,prajeste usor kaizerul.Ciorba va fi si mai gustoasa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de loboda cu omleta
Ciorba de loboda cu omleta
1 porții
50 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Ciorba de loboda
Ciorba de loboda
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de loboda rosie (reteta video)
Ciorba de loboda rosie (reteta video)
15 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Terrine de dovlecei si somon afumat
Terrine de dovlecei si somon afumat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.