Petitchef

Drob de carne

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata tocata marunt.
  • Se unge o tava de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt, asezam in tava jumatate din compozitie, punem ouala fierte tari, curatate de coaja.
  • Peste oua adaugam restul de compozitie, tasam usor compozitia, apoi dam tava la cuptorul incins in prealabil si coacem drobul aproximativ 1 ora si 30 de minute, la foc potrivit.
  • Incercam cu scobitoarea daca este copt, scobitoarea ramane curata daca drobul este copt.
  • Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie felii de grosimea degetului si se aseaza pe platou.
  • Se serveste alaturi de alte aperitive in diferite ocazii. Se poate pregati si cu 2 zile inainte de a fi consumat.
  • Compozitia este pregatita. Ungem tava cu ulei. In tava tapetata cu hartie de copt, punem jumate din compozitie, apoi ouale fierte.
  • Acoperim ouale cu restul de compozitie si dam tava la copt. Drobul de carne este copt.

Poze

Drob de carne, poza 1
Drob de carne, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

11/11/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
03/05/2013

Excelenta !!!!!!

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Super reteta...chiar cautam asa ceva, nu mai am facut drob pana acum si vreau sa incerc de Paste...multmumesc mult..si pare destul de simplu...acum cu D-zeu inainte:)

(0) (0) Abuz
12/07/2012

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de miel si ficat de pui
Drob de miel si ficat de pui
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob de porc
Drob de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei