Drob de carne
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata tocata marunt.
- Se unge o tava de cozonac cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt, asezam in tava jumatate din compozitie, punem ouala fierte tari, curatate de coaja.
- Peste oua adaugam restul de compozitie, tasam usor compozitia, apoi dam tava la cuptorul incins in prealabil si coacem drobul aproximativ 1 ora si 30 de minute, la foc potrivit.
- Incercam cu scobitoarea daca este copt, scobitoarea ramane curata daca drobul este copt.
- Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se taie felii de grosimea degetului si se aseaza pe platou.
- Se serveste alaturi de alte aperitive in diferite ocazii. Se poate pregati si cu 2 zile inainte de a fi consumat.
- Compozitia este pregatita. Ungem tava cu ulei. In tava tapetata cu hartie de copt, punem jumate din compozitie, apoi ouale fierte.
- Acoperim ouale cu restul de compozitie si dam tava la copt. Drobul de carne este copt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.77/5, 39 voturi 4 comentarii


Punctează această reţetă