Petitchef

Drob de orez

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa.
  • Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei.
  • Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu pesmet.
  • La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul.
  • Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
  • Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.


Întrebări:




Comentarii:

14/08/2017

Oualelelelelelelele !

(0) (0) Abuz
14/08/2017

Nu e buna nici de post nici de dulce. ouale nu sunt bune pentru post, iar pateul vegetal nu are nici un rost intr-o mancare de dulce. oricum pateul vegetal face parte din otravurile care ar trebui ocolite in orice imprejurare..... mai bine paine goala decat pate vegetal plin de amidon, e-uri, coloranti...

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de miel
Drob de miel
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Retete de Drob Retete de Drob De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei