Petitchef

Foietaj umplut cu pasta de legume

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g aluat foietaj;

150 g amestec mexican de legume congelate;

100 g pastrama;

2 lg sos de rosii pikant;

100 g cascaval;

1 ou;

sare;

piper;

Preparare

  • Legumele fierte la aburi se maruntesc in robot impreuna cu pastrama si sosul de rosii.Pasta obtinuta se condimenteaza dupa gust apoi se intinde intr-un strat uniform pe aluatul foietaj care a fost decongelat si se rade cascaval deasupra .
  • Apoi cu un cutit se taie fasii subtiri ,se unesc capetele si se rasucesc formand un fel de spirala.
  • Se aseaza pe tava tapetata cu hartie ,se ung cu ou si se coc la focpotrivit pana se rumenesc.

Poze

Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 1Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 2Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj cu legume si cremwursti
Foietaj cu legume si cremwursti
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Foietaj aperitiv
Foietaj aperitiv
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: