Petitchef

Foietaj umplut cu pasta de legume

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g aluat foietaj;

150 g amestec mexican de legume congelate;

100 g pastrama;

2 lg sos de rosii pikant;

100 g cascaval;

1 ou;

sare;

piper;

Preparare

  • Legumele fierte la aburi se maruntesc in robot impreuna cu pastrama si sosul de rosii.Pasta obtinuta se condimenteaza dupa gust apoi se intinde intr-un strat uniform pe aluatul foietaj care a fost decongelat si se rade cascaval deasupra .
  • Apoi cu un cutit se taie fasii subtiri ,se unesc capetele si se rasucesc formand un fel de spirala.
  • Se aseaza pe tava tapetata cu hartie ,se ung cu ou si se coc la focpotrivit pana se rumenesc.

Poze

Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 1
Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 2
Foietaj umplut cu pasta de legume, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Gabi, 18/05/2019

Acest apetisant produs culnar,cu mici adaptari pentru gustul familiei ,il pregatesc cu mult succes...il recomand ,mai ales gurmanzilor...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
8 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj cu legume si cremwursti
Foietaj cu legume si cremwursti
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.