Petitchef

Fursecuri cu susan

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g faina

125 g unt la temperatura camerei

100 g zahar tos

1 ou

1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu

1/4 sare

2-3 linguri de seminte de susan

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 375F (190C) si se asterne o tava cu hartie de pergament untul se bate spuma cu zaharul, se adauga oul si se amesteca pana se imprietenesc toate.
  • Faina, sarea si bicarbonatul de sodiu se amesteca apoi se adauga totul peste amestecul cu unt se amesteca bine, coca are o consistenta care permite formarea unor bile de marimea unei nuci.
  • Daca e prea moale se poate da, pt 10 minute, la frigider se formeaza bilele, se tavalesc prin susan, se pun pe tava la distanta de 3-4 cm una de alta, se aplatizeaza putin si se coc intre 7-10 minute pana sunt frumos umflate si aurii pe partea care a stat pe tava.

Poze

Fursecuri cu susan, poza 1
Fursecuri cu susan, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu susan, de post
Fursecuri cu susan, de post
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu stafide si susan
Fursecuri cu stafide si susan
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.