Petitchef

Fursecuri cu susan

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g faina

125 g unt la temperatura camerei

100 g zahar tos

1 ou

1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu

1/4 sare

2-3 linguri de seminte de susan

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 375F (190C) si se asterne o tava cu hartie de pergament untul se bate spuma cu zaharul, se adauga oul si se amesteca pana se imprietenesc toate.
  • Faina, sarea si bicarbonatul de sodiu se amesteca apoi se adauga totul peste amestecul cu unt se amesteca bine, coca are o consistenta care permite formarea unor bile de marimea unei nuci.
  • Daca e prea moale se poate da, pt 10 minute, la frigider se formeaza bilele, se tavalesc prin susan, se pun pe tava la distanta de 3-4 cm una de alta, se aplatizeaza putin si se coc intre 7-10 minute pana sunt frumos umflate si aurii pe partea care a stat pe tava.

Poze

Fursecuri cu susan, poza 1Fursecuri cu susan, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fursecuri cu susan (malatit)
Fursecuri cu susan (malatit)
6 porții
38 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Fursecuri cu susan, de post
Fursecuri cu susan, de post
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu stafide si susan
Fursecuri cu stafide si susan
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: