Petitchef

FURSECURI "DEGETELE"

Altele
4 porții
25 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca cu mixerul untul, zaharul, oul si laptele.
  • Se adauga faina, amestecand repede, altfel aluatul poate deveni cleios.
  • Se tine aproximativ jumatate de ora la rece, apoi se introduce in sprit si se formeaza bastonase pe tavi tapetate cu hartie cerata.
  • Fursecurile se coc la 190 grade pentru aprox 10 minute.
  • Cand fursecurile sunt reci, se trece un capat prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos.


Poze

FURSECURI DEGETELE, poza 1
FURSECURI DEGETELE, poza 2
FURSECURI DEGETELE, poza 3
FURSECURI DEGETELE, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri fragede
Fursecuri fragede
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Fursecuri cu nuca de cocos (tavalita cu nuca de cocos)
Fursecuri cu nuca de cocos (tavalita cu nuca de cocos)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu unt, de pasti: oite si iepurasi :)
Fursecuri cu unt, de pasti: oite si iepurasi :)
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu Okara - Reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei