Petitchef

Gogosari in otet

Altele
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se aleg si se spala gogosarii; se taie in bucati potrivite. Se pune saramura, adica apa, otetul, uleiul, sarea, zaharul si mirodeniile la fiert. Se potriveste totul dupa gust; daca doriti mai acru, se mai adauga otet, daca doriti mai dulce, adaugati zahar.
  • Cand saramura clocoteste, se adauga gogosarii; nu se pun toti deodata ci in transe. Se invart mereu cu paleta cu gauri pana isi schimba culoarea.
  • Se scot apoi din saramura si se aseaza in borcane. Nu se preseaza. Cand toti gogosarii sint asezati in borcane, se adauga bucatile de hrean . La un borcan de cca. 800 g. sint suficiente 3 fasii de hrean.
  • Se adauga saramura calda. Mirodeniile care au ramas pe fundul oalei se repartizeaza cu o lingura, uniform, in fiecare borcan. Cate o frunzulita de dafin e de ajuns la un borcan.


Poze

Gogosari in otet
Gogosari in otet - poza 2
Gogosari in otet - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/09/2013

De neinlocuit

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/10/2013

Sint foarte deliceosi

(0) (0) Abuz
08/09/2013

Asa o fac si eu

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Imi place mult reteta ta

(0) (0) Abuz
06/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
25/07/2012

Foarte frumos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează