Petitchef

Gogosari in otet

Altele
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
5 kg. gogosari

5 litri apa

1 litru otet

2 linguri ulei

sare dupa gust

zahar dupa gust

boabe de piper

boabe de mustar

foi de dafin

Preparare

  • Se aleg si se spala gogosarii; se taie in bucati potrivite. Se pune saramura, adica apa, otetul, uleiul, sarea, zaharul si mirodeniile la fiert. Se potriveste totul dupa gust; daca doriti mai acru, se mai adauga otet, daca doriti mai dulce, adaugati zahar.
  • Cand saramura clocoteste, se adauga gogosarii; nu se pun toti deodata ci in transe. Se invart mereu cu paleta cu gauri pana isi schimba culoarea.
  • Se scot apoi din saramura si se aseaza in borcane. Nu se preseaza. Cand toti gogosarii sint asezati in borcane, se adauga bucatile de hrean . La un borcan de cca. 800 g. sint suficiente 3 fasii de hrean.
  • Se adauga saramura calda. Mirodeniile care au ramas pe fundul oalei se repartizeaza cu o lingura, uniform, in fiecare borcan. Cate o frunzulita de dafin e de ajuns la un borcan.

Poze

Gogosari in otet, poza 1Gogosari in otet, poza 2Gogosari in otet, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/09/2013

De neinlocuit

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/10/2013

Sint foarte deliceosi

(0) (0) Abuz
08/09/2013

Asa o fac si eu

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Imi place mult reteta ta

(0) (0) Abuz
06/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
25/07/2012

Foarte frumos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gogosari in otet la rece
Gogosari in otet la rece
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Red velvet cake
Red velvet cake
10 porții
4h25m
Dificil
5 / 5
Rețetă Mona de Pascua
Mona de Pascua
8 porții
5h25m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: