Petitchef

Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )

Aperitiv
6 porții
24 ore
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti (in 4 sau ,felii mai mici).Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.
  • Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine. Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca. La sfarsitul celor 24 ore va rezulta un suc delicios ce va fi pus peste gogosari.
  • Aseazam gogosarii in borcan, punem 2 foi de dafin la fiecare borcan, 3 bastonase hrean, cateva seminte de mustar si cateva boabe de piper .Peste punem zeama care rezulta .
  • Borcanele le capsam si le aseazam in camara in asteptarea zilelor lungi de iarna.


Poze

Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece ) - poza 2
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece ) - poza 3
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece ) - poza 4
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece ) - poza 5
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece ) - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

gaga, 13/09/2019

In textul retetei afirmi urmatoarele doua gogomanii: "Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca". Ca ai putea topi zaharul nu ma indoiesc, el se topeste la cca. 185 grade Celsius, dar ca sa topesti sarea ti-ar trebui o instalatie industriala care sa o infierbante la peste 800 de grade Celsius, ceea ce pare aproape imposibil in conditii casnice! Si la urma urmei de ce sa le topesti, cand e mult mai simplu sa le dizolvi!
A doua gogomanie: "Borcanele le capsam si le aseazam in camara in asteptarea zilelor lungi de iarna." Toata lumea stie ca iarna zilele sunt mai scurte, in schimb noptile sunt mult mai lungi!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/09/2013

EXCELENTA !
Merita incercata ! ( iarna usoara in bucatarie )

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/10/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
02/10/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Ceva simplu si ..cu gust pe timpul ierni !!!

(0) (0) Abuz
23/09/2013

Foarte gustosi,o reteta simpla si foarte buna.

(0) (0) Abuz
19/09/2013

O reteta minunata .Imi plac gogosarii dulci murati

(0) (0) Abuz
10/09/2013

:))

(0) (0) Abuz
25/09/2011

Bine

(0) (0) Abuz
georgeta, 25/09/2009

Usor si bun!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Yakitori
Yakitori
8 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
Rețetă Tartă tatin cu șalotă și feta
Tartă tatin cu șalotă și feta
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cateva motive sa consumati rodie sau suc de rodie Cateva motive sa consumati rodie sau suc de rodie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează