Petitchef

Pavlova ca la Mama ei Acasa

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Incingeti cuptorul la 140grade. Tapetati o tava cu hartie-pergament si desenati pe hartie un cerc cam de 20 cm diametru .
  • Bateti albusurile spuma impreuna cu praful de sare, apoi incepeti sa incorporati , lingura cu lingura, cele 220 g zahar, batand in continuare. Cand ati adaugat tot zaharul si s-a format o spuma tare si lucioasa, adaugati si amidonul, otetul si vanilia si mai bateti cateva secunde.
  • Asezati bezeaua in tava, inauntrul cercului desenat, nivelati bine si bagati-o la cuptor pentru o ora, la 130grade, pana ce exteriorul devine roz-crem palid.
  • Dupa o ora, stingeti focul si lasati-o sa se raceasca in cuptorul cu usa intredeschida, timp de cateva ore.
  • Bateti frisca bine de tot, impreuna cu zaharul ramas (50g) si asezati-o deasupra belezei. Deasupra asezati fructe dupa pofta inmii.

Rețete inrudite

YouTube

Pavlova exotica



Poze

Pavlova ca la Mama ei Acasa, poza 1
Pavlova ca la Mama ei Acasa, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/02/2014

Cred ca este un desert super fin

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pavlova exotica
Pavlova exotica
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Red velvet cake
Red velvet cake
10 porții
4 h 25 m
Dificil
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci pate vegetal acasa! Cum sa faci pate vegetal acasa! Cum sa gatim midii acasa! Cum sa gatim midii acasa! Cum sa faci pepite de ciocolata acasa Cum sa faci pepite de ciocolata acasa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.