Petitchef

Icre de Stiuca Batute

Altele
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru ornat :

Preparare

  • Scoateti icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati. Amestecati icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie. Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie.
  • Apoi adaugati ceapa data pe razatoare, le mai amestecati putin si gata. Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit.
  • Le puteti orna cu ardei rosu si castravete si le serviti ca aperitiv la un meniu special, cum ar fi cel de Revelion.
  • Icrele gata ornate se pastreaza cel mai bine la frigider.


Poze

Icre de Stiuca Batute
Icre de Stiuca Batute - poza 2
Icre de Stiuca Batute - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

01/04/2016

Grozav

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte bune si gustoase amm ah am dea bia astept sa le scot de la macerat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează