Petitchef

Stiuca Boierului .... Marcel

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput, luam stiucile si le dam pielea jos de pe ele. Cam in acelasi mod cand se face stiuca umpluta.
  • Scoatem carnea de pe toate oasele si de pe piele. Razuiti si cu un cutit carnea de pe piele. Oricum carnea se va marunti, deci luati tot ce puteti de pe piele si oase.
  • Carnea de stiuca o maruntim, scoatem oaselesi o punem intrun bol. Presaram condimentul pentru peste si amestecam. Taiem cubulete si batoanele de surimi, maruntim sunca, castraveciorii, mozzarela, punem ciupercile si le amestecam dinnou.
  • Batem oul bine si-l turnam peste amestecul nostru.Pregatim o tava pentru cuptor, o tapetam cu hartie de copt si incingem cuptorul la 220ºC.Acum ne ocupam de sos. Aici n-am mai facut poze, pentru ca sosul trebuie amestecat tot timpul in care se pregateste.Intro tigaie incinsa punem untul. Dupa ce acesta s-a topit, lasam flacara la minim, si incepem sa turnam putin cate putin faina si sa o amestecam cu untul
  • .Aici e nevoie de o permanenta amestecare a componentelor, pentru a nu "pierde" sosul.Cand observam ca faina s-a incorporat in untul topit, incepem usor usor sa turnam laptele in tigaie si in permanenta sa amestecam aceste componente in tigaie. Cand sosul a inceput sa se ingroase, adaugam smantana, piperul alb, sarea si nucsoara. Amestecam inca 1 minut. Acum adaugam parmesanul. Mai amestecam doar 30 de secunde. Si prin ingrosarea sosului ne dam seama ca este ok! Turnam sosul peste amestecul de carne si ingrediente, amestecam bine si il punem in tava pentru copt.
  • Introducem tava in cuptor si lasam sa se coaca in cuptor 50 de minute.Scoatem tava din cuptor, taiem cu un cutit ascutit 6 bucati din preparat si montam farfuriile cu cate 2 bucati din produs, punem feliute de lamaie.Noi am mai turnat ceva sos de chilli dar am mai pus si o "garnitura". Ardei capia copti! Noua ne plac la nebunie.Folositi-va imaginatia si completati cu ce credeti ca va da o placere in a savura o mancare si incercati fara retinere.


Poze

Stiuca Boierului .... Marcel
Stiuca Boierului .... Marcel - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

20/05/2014

E CEVA DE RAHAT ASTA NU E STIUCA E CEVA CARE ARE SI UN PIC DE STIUCA

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Azi o incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fă-ți propria burrata! este ușor și economic!
Fă-ți propria burrata! este ușor și economic!
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Madeleines - petitchef
Madeleines - petitchef
15 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează