Petitchef

Tartine cu "icre" de creier

Aperitiv
12 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Se fierbe un creier de vaca sau porc . Se da prin sita sau se marunteste cu mixerul .
  • Se freaca cu ulei, turnat putin cate putin ca si la maioneza, cu zeama de lamaie i cu sare. La sfarsit se adauga ceapa taiata foarte marunt. Rezulta o pasta spumoasa.
  • Cu care se ung felioare de paine. A facut mici aveline cu spritul de ornat. Se pudreaza cu boia dulce.

Rețete inrudite

YouTube

Tartine reni



Poze

Tartine cu icre de creier
Tartine cu icre de creier - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/10/2017

Interesanta reteta. Arata si bine si ... cred ca si gustul este pe masura. Cu siguranta merita incercata.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Tartine cu branza, castravete si ridichi
Tartine cu branza, castravete si ridichi
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu tomate și jambon serrano
Tartine cu tomate și jambon serrano
6 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează