Petitchef

Tartine cu "icre" de creier

Aperitiv
12 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Se fierbe un creier de vaca sau porc . Se da prin sita sau se marunteste cu mixerul .
  • Se freaca cu ulei, turnat putin cate putin ca si la maioneza, cu zeama de lamaie i cu sare. La sfarsit se adauga ceapa taiata foarte marunt. Rezulta o pasta spumoasa.
  • Cu care se ung felioare de paine. A facut mici aveline cu spritul de ornat. Se pudreaza cu boia dulce.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Tartine cu icre de creier, poza 1
Tartine cu icre de creier, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/10/2017

Interesanta reteta. Arata si bine si ... cred ca si gustul este pe masura. Cu siguranta merita incercata.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu pasta de ton si lamaie
Tartine cu pasta de ton si lamaie
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartine cu icre negre
Tartine cu icre negre
8 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tartine cu cremă de somon afumat
Tartine cu cremă de somon afumat
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tartine reni
Tartine reni
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu ricotta, dovleac si ou
Tartine cu ricotta, dovleac si ou
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.