Petitchef

Jeleu de menta (Mint jelly)

Altele
4 porții
20 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Combinati apa, menta rupta in bucatele mici, pentru a avea savoare, otetul si zaharul si puneti pe foc. Fierbeti la foc tare cam 2 minute, apoi opriti focul si lasati 10 minute sa se odihneasca.
  • Strecurati lichidul astfel incat sa nu ramana frunze de menta.Adaugati colorantul alimentar- cam 6 picaturi.
  • Intr-un alt vas puneti gelatina in 1/4 canita apa rece. Amestecati bine. Lasati-o cam 5 minute apoi adaugati-o la lichidul obtinut, incalziti compozitia , fara a o fierbe cam 5 minute.
  • Luati de pe foc si dati la rece.S-a format jeleul de menta, cu un gust racoritor si dulce.Serviti cu cotlet de miel.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Apă aromată cu castraveți, lime, mentă și ghimbir
Apă aromată cu castraveți, lime, mentă și ghimbir
4 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sirop de menta facut in casa
Sirop de menta facut in casa
20 porții
24 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Cateva idei culinare cu frunze de menta Cateva idei culinare cu frunze de menta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează