Petitchef

Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
6 bucati de spate de miel(costita cu carne)


3 linguri jeleu de menta

3 linguri sos Worcestershire

Preparare

  • Se combina toate ingredientele intr-o punga si se marineaza cam o jumatate de ora.
    Apoi se dau la cuptor in functie de tabelul de mai jos.
    Se serveste cu jeleu de menta si legume la cuptor.



Comentarii:

08/04/2012

Pare o reteta postata doar sa epateze si sa ne arate ce stie face autorul.
De acord cu comentariul de dinainte.
In plus treaba cu termometrul si temperatura carnii este foarte faina dar un pic mai greu de aplicat in viata reala din Romania.......

(0) (0) Abuz
23/01/2012

Foarte superficiala descrierea modului de preparare ..de unde iau jeleul de menta si ce se poate sevi linga carnea de miel astfel prepata?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de somon la cuptor
Cotlet de somon la cuptor
2 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cotlete de miel la cuptor
Cotlete de miel la cuptor
6 porții
40 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Cotlete de miel
Cotlete de miel
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva idei culinare cu frunze de mentaCateva idei culinare cu frunze de mentaFriptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: