Petitchef

Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se combina toate ingredientele intr-o punga si se marineaza cam o jumatate de ora.
    Apoi se dau la cuptor in functie de tabelul de mai jos.
    Se serveste cu jeleu de menta si legume la cuptor.


Întrebări:




Comentarii:

08/04/2012

Pare o reteta postata doar sa epateze si sa ne arate ce stie face autorul.
De acord cu comentariul de dinainte.
In plus treaba cu termometrul si temperatura carnii este foarte faina dar un pic mai greu de aplicat in viata reala din Romania.......

(0) (0) Abuz
23/01/2012

Foarte superficiala descrierea modului de preparare ..de unde iau jeleul de menta si ce se poate sevi linga carnea de miel astfel prepata?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează