Painea care nu ingrasa (montignat)

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
1 h 50 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 h 10 m
  • Se amesteca toate ingredientele (apa sa fie calda).O lasam sa se dospeasca vre-o 20 min.
  • O amestecam putin si o punem intr-o tava, vom vede ca aluatul este moale,asa trebuie sa fie.Ii facem cateva taieturi cu cutitul, ii presaram pe deasupra cu susan, mac cu ce dorim si o introducem la cuptor o lasam 20 min fara a aprinde cuptorul.
  • Dupa ce a trecut timpul ii dam drumul la cuptor la 180ºC timp de 60-70 min .Iata rezultatul se rupe bucati,si se pune in punga de ciolofan,se pastreaza la frigider chiar si o saptamana.
DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: