Konafa sau knafeh

Altele
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas


Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/08/2015

Am folosit cea mai subtire fidea cu ou pe care am gasit-o si metoda de prajire de la caiaif (adica la cuptor direct - cuiburi de fidea stropite cu unt cu turmeric - BESTIALA
Merge si cu un cascaval sarat si picant - contrastul sarat dulce este savuros

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/08/2015

Incercati sa explicati pentru "muitorii de rand" ce este Konafa

(0) (0) abuz
17/08/2015

Trebuie sa fie f.b.

(0) (0) abuz
16/08/2015

De incercat

(0) (0) abuz
16/08/2015

Ce este Kunafa ? Nu am auzit această denumire.

(0) (0) abuz
16/08/2015

Dezastru nu se poate asa ceva
fara calitate numic nu se obtine iar cardamomul cu sofran este gresit trebuie sa sti despre turmeric exact unde sa l folosesti si cu ce alte incrediente
nu este ca la noi castraveti murati si atat
este totusi o reteta pretentioasa ---si atat---restul descoperiti voi---succes

(1) (0) abuz
16/08/2015

Puteai sa explici unele denumiri exotice, ca nu toti ne-am nascut asa invatati ca tine!

(1) (0) abuz
DIANA30
DIANA30, 16/08/2015

Ce este kunafa ?

(1) (0) abuz
cris_nedelcovici, 16/08/2015

Nu se intelege nimic!

(1) (0) abuz



+