Petitchef

Maioneza de post

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se rumeneste putin faina intr-o cratita uscata, amestecandu-se mereu; se adauga uleiul, sarea, piperul, si apa si se amesteca totul foarte bine. Sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani.
  • Se fierbe sosul, amestecand, pe foc mic, cca. 3-5 minute. Cand consideram ca este gata, se ia de pe foc si in el fierbinte se picura zeama de lamaie si mustarul.
  • Dupa ce s-a racit, se amesteca cu zarzavaturile maruntite pentru salata.
  • A folosit-o la o salata delicioasa de porumb, pe care a sa v-o arat numaidecat.

Rețete inrudite

YouTube

Maioneza fara ou



Poze

Maioneza de post, poza 1
Maioneza de post, poza 2
Maioneza de post, poza 3
Maioneza de post, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.