Petitchef

Peste cu maioneza

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele intreg se curata de solzi, de intestine, se spala si se taie bucati potrivite. Daca folositi file de peste, doar trebuie spalat.
  • Intr-o cratita, punem apa si asteptam sa inceapa sa fiarba. Adaugam sare, condimente, foi de dafin, putin vin sau putin otet de mere, adaugam bucatile de peste sau fileurile de peste si lasam sa fiarba pana se patrunde . Scoatem pestele si il lasam sa se raceasca. A fiert pestele la aburi.
  • Daca e cazul pestele se dezoseaza, se scot oasele si se toaca marunt.
  • Dupa ce pestele este tocat marunt se stropeste cu putina zeama de lamaie, se amesteca cu maioneza , se potriveste de sare, piper, lamaie dupa gust si serveste rece .

Rețete inrudite

YouTube


Poze

PESTE CU MAIONEZA, poza 1
PESTE CU MAIONEZA, poza 2

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Peste file cu legume la cuptor
Peste file cu legume la cuptor
3 porții
50 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Peste in sos de rosii cu vin
Peste in sos de rosii cu vin
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste la cuptor in folie de aluminiu
Peste la cuptor in folie de aluminiu
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.