Se pun toate ingredientele in blender (in afara de ulei) si se mixeaza bine. Se adauga ulei cate putin pana are consistenta dorita - adica de maioneza.
Este foarte buna, usor mai untoasa decat maioneza si mai putin gretoasa. Merge de minune cu legume, chipsuri sau paste .
De mult fac, cu puțin ulei de rapiță și o amestec imediat. Nu mă deranjează că se oxidează, nu este grețoasă și ca orice, nu se mănâncă în cantități mari. Uleiul de ricin e mai bun extern, intern , în cantitate este foarte toxic.
Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.
Comentarii (12):
De mult fac, cu puțin ulei de rapiță și o amestec imediat. Nu mă deranjează că se oxidează, nu este grețoasă și ca orice, nu se mănâncă în cantități mari. Uleiul de ricin e mai bun extern, intern , în cantitate este foarte toxic.
Bună, doar ca se oxidează așa repede.
Imi place ....
Genial
F. buna, sanatoasa
Interesant
Sau peste?
Maioneza in sine n-ar fi nociva, daca n-ar avea asa mult ulei, asa ca degeaba inlocuiti oul cu avocado, cartofi sau mai stiu eu ce. Mai bine inlocuiti uleiul, se poate folosi de ricin, care nu se asimileaza.
De ceva vreme tot dati retete cu maioneza.Cand afara sunt 36 de grade noi manca aproape zilnic maioneza cu multe oua cu mult ulei etc,etc
Care-i diferenta dintre maioneza si guacamole?