Petitchef

Mini strudele cu mere

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Merele se curata ,se rad si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se ia cate o foaie de placinta ,se unge cu ulei si se impatureste in 2.
  • Apoi intr-un capat se aseaza 2 linguri "bune " de mar ras. Capetele mai lungi sea indoaie un pic spre interior.Si se incepe rularea.Asa nu iese umplutura.
  • Cand ai terminat de rulat pe toate , le asezi intr-o tava unsa cu ulei si ungi si rulourile deasupra cu ulei.
  • Se da in cuptorul incins la 220°C pentru jumatate de ora.Cand sunt rumenite ,ve-ti simti parfumul de scortisoara si de mar. Le scoti din tava fierbinti pentru ca altfel se vor lipi cu siropul din tava.
  • Le pudrezi cu zahar si le mananci cu muuuulta pofta !Aceste mini strudele sunt excelente pentru ca sunt portii unice,crocante la exterior,moi la interior,nu iese umplutura si nu trebuiesc taiate.


Poze

Mini strudele cu mere
Mini strudele cu mere - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
05/01/2013

Bun bun

(0) (0) Abuz
14/10/2011

Excelenta reteta !

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mere coapte cu scortisoara
Mere coapte cu scortisoara
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarte subțiri cu mere
Tarte subțiri cu mere
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinta cu mere si scortisoara-petitchef
Placinta cu mere si scortisoara-petitchef
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Crumble cu mere - super simplu
Crumble cu mere - super simplu
5 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Bite size sau finger food? Bite size sau finger food? Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează