Paine din gris / pan de semola de trigo

Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.
Ingrediente
4
Restul ingredientelor:
Preparare
Preparare2 ore
Gătire52 min
- Amestecat ingredientele de pornire ( maia).
- Dupa 16 ore pune restul de ingrediente an MP. Iar dupa 2 min i-i adaug maia putin cate putin.
- Pun coca intr-un castron uns cu ulei.Si i-l pun an cuptor fiind oprit. Aici o vedeti dupa o ora de dospit.
Rastorn compozitia pe planseta unsa cu ulei.
O presez cu degetele, si aduc toate marginile inspre centru. - Pregatesc un castron cu un prosop care are destula faina si gris.Si pun coca.
Si aici o vedeti iar dupa o ora de dospire. - Rasturna-o cu foarte multa grija direct an tava unsa si cu gris pe ia. Am facut si o incercare de a-i face o cruce, dar fost frica sa nu scada aluatu. Urmatoarea o voi taia mai adanc caci sigur nu scade. Am cercetat putin despre asta.
- Am introdus-o la cuptor fiind incins la 230 ºC pus si un vas cu apa in interior, la 2 minut am pulverizat cu apa in cuptor, iar dupa 20 minut iar am pulverizat cu apa. A mai stat 20 minut si a fost gata, numai ca mai lasat-o 10 minut cu cuptorul incins se anfasoara in prosop si o lasam sa se raceasca. Daca se mananca toata se poate consuma si calduta.
- Aici va arat si miezul care i-l poate avea. O bunatate de paine nu ve-ti regreta daca o ancercati.Si nu contine nice multa drojdie, deci e mai sanatoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă