Petitchef

Paine rustica (raw vegan)

Altele
8 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.

Rețete inrudite

YouTube

Raw brownie



Întrebări:




Comentarii:

12/10/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/12/2021

Şi dacă nu am aparat de deshidratare ?

(0) (0) Abuz
26/05/2016

Multe raspunsuri bune recomandate de doctori.
buna ideea de prezentare a unui aliment cu scop benefic ptr sanatate.
voi reveni cu placere.

(0) (0) Abuz
03/04/2013

Avem ce invata

(0) (0) Abuz
05/02/2012

Reteta ptr. alte meleaguri,nu ptr. plaiurile mioritice.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Retete Raw vegan Retete Raw vegan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.