Petitchef

Panglici din foietaj

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g foietaj

1 ou

rozmarin uscat

paprika

sare mare

bete de frigarui

Preparare

  • Cat se poate de simplu. Se intelege si doar privind imaginile. Se taie din foietaful intins, fasii de cca. 1 cm latime si de 18-20 cm lungime.
  • Apoi cu ajutorul unei pensule, se ung cu ou batut. Se coloreaza cu paprica, sau orice praf de ardei. Puteti improviza orice culoare doriti. A mai presarat rozmarin uscat.
  • Ca sa se coloreze uniform fasiile, prafurile se cern printr-o sita mica de ceai. Apoi se presara sare mare.
  • Se pliaza, nu foarte strans ca sa nu se lipeasca si se strapunge cu un bat de frigarui.
  • Se aranjeaza si se da cu ou si pe spate. Intrucat aluatul se incalzeste in timpul pregatiri, inainte de a fi dat la cuptor se mai da la rece.
  • Cuptorul trebuie sa fie incins, tare la inceput, apoi se reduce temperatura. Sunt de efect, deci isi pot gasi locul pe orice masa festiva.

Poze

Panglici din foietaj, poza 1
Panglici din foietaj, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

28/02/2013

Excelente !!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose aperitiv din foietaj
Briose aperitiv din foietaj
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aperitive din foietaj
Aperitive din foietaj
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado
Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.