Petitchef

Chefal cu usturoi si rozmarin

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala in cateva ape dupa care se usuca.
  • Se umplu pestii cu usturoi tocat marunt si rozmarin.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Servim cu cartofi natur sau de ce nu cartofi cu rozmarin.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Focaccia, painea italiana cu rozmarin


Comentarii:

12/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Tres bon!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu rozmarin si usturoi
Friptura de porc cu rozmarin si usturoi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu rozmarin si usturoi
Pui cu rozmarin si usturoi
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chefal cu andive si lamaie
Chefal cu andive si lamaie
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2h20m
Ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.