Petitchef

Chefal cu usturoi si rozmarin

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala in cateva ape dupa care se usuca.
  • Se umplu pestii cu usturoi tocat marunt si rozmarin.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Servim cu cartofi natur sau de ce nu cartofi cu rozmarin.


Întrebări:




Comentarii:

12/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Tres bon!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi cu rozmarin la cuptor
Cartofi cu rozmarin la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu rozmarin si usturoi
Pui cu rozmarin si usturoi
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chefal cu andive si lamaie
Chefal cu andive si lamaie
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.