Petitchef

Parjoale de fasole boabe

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se lasa fasolea la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierbe in 2 ape. Se fierbe si orezul, separat.
  • Se zdrobeste apoi fasolea si se amesteca cu orezul fiert si cu ceapa tocata marunt si calita in ulei.
  • Se formeaza parjoalele cu palmele umede si se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Întrebări:




Comentarii:

14/03/2015

Am facut aceasta reteta dupa cele scrise-la prima tigaie,doar cu parjoalele trecute prin pesmet si puse in ulei,sau imprastiat le-am aruncat,la urmatoarea am pus pesmet in compozitie si date prin pesmet am absorbit uleiul si sau rupt in bucati,la ultima tgaie am dat prin faina dar nici asa nu au prea reust sa ramana parjoal4,ci fragmente din ele-va rog cand postati o reteta,scrieti toti pasii pr realizarea retetei
nu sunt o novice in ale bucatariei,dar ma depanjeaza cand nu sunt rettele complete,si strici mancarea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2015

Interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale din legume
Parjoale din legume
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mâncare de fasole boabe cu ficei
Mâncare de fasole boabe cu ficei
4 porții
36 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mâncare de fasole boabe
Mâncare de fasole boabe
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăO aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafeaUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.