Petitchef

Parjoale de fasole boabe

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se lasa fasolea la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierbe in 2 ape. Se fierbe si orezul, separat.
  • Se zdrobeste apoi fasolea si se amesteca cu orezul fiert si cu ceapa tocata marunt si calita in ulei.
  • Se formeaza parjoalele cu palmele umede si se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.


Întrebări:




Comentarii:

14/03/2015

Am facut aceasta reteta dupa cele scrise-la prima tigaie,doar cu parjoalele trecute prin pesmet si puse in ulei,sau imprastiat le-am aruncat,la urmatoarea am pus pesmet in compozitie si date prin pesmet am absorbit uleiul si sau rupt in bucati,la ultima tgaie am dat prin faina dar nici asa nu au prea reust sa ramana parjoal4,ci fragmente din ele-va rog cand postati o reteta,scrieti toti pasii pr realizarea retetei
nu sunt o novice in ale bucatariei,dar ma depanjeaza cand nu sunt rettele complete,si strici mancarea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2015

Interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează