Petitchef

Horchata

Desert
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Orezul se macina intr-o rasnita de cafea pt a rezulta o faina fina. Migdalele se macina si ele.
  • Se pun ambele faini rezultate intr-o carafa mare, se adauga scortisoara si 4 din cele 7 cani de apa. Se amesteca bine si se da la frigider peste noapte.
  • A doua zi amestecul se strecoara printr-un tifon des sau o punga pt lapte de seminte.
  • Laptele rezultat se amesteca cu restul de 3 cani de apa, se adauga zaharul dupa gust si se serveste.

L Lifestyle blog

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează