Petitchef

Parjoale moldovenesti

Altele
6 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se da prin masina de tocat de doua ori. Franzela se inmoaie in apa rece, se stoarce bine si se da si ea prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Cartofii se fierb si se dau si ei prin masina de tocat. Amestecam carnea cu franzela, cartofii, oualele, ceapa, mararul tocat marunt si usturoiul pisat.
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele, dupa care formam parjoalele .
  • Se dau prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Se prajesc incet pe ambele parti in uleiul incins.
  • Se servesc cu piure de cartofi si se pot stropi cu mujdei de usturoi.

Întrebări:




Comentarii:

29/12/2014

Excelenta

(0) (0) Abuz
24/03/2014

Ok

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Bune tare!!!

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
06/07/2013

Foarte bune ! ♥♥

(0) (0) Abuz
13/04/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
21/12/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pârjoale de cartofi cu verdeață
Pârjoale de cartofi cu verdeață
4 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.