Petitchef

Crochete de peste

Antreuri
8 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pestele se fierbe in apa cu sare pentru minim 10 minute.
    Cartofii se fierb in coaja.
    In caz ca pestele are oase, acestea se inlatura, la fel si pielita. Se dau prin masina de tocat atat cartofii curatati de coaja cat si pestele.
    Intre timp se toaca marunt cele doua cepe si se calesc in unt.
    Se adauga 2 oua, mararul taiat, ceapa calita si 2 linguri de pesmet.
    Se amesteca bine, se condimenteaza cu sare si piper.
    Se ia din compozitie cate o lingura, se dau prin pesmet si se modeleaza cu mana crochetele. Se pun pe un platou pana se prajesc in ulei incins, cate 3-5 minute pe fiecare parte.
    Se servesc ca aperitiv cu sos tartar.

    BON APPETIT!

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Gratin de peste, o reteta simpla si usoara


Comentarii:

09/01/2015

So good

(0) (0) Abuz
elena.bica, 22/11/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
27/02/2014

Foarte buna sa mai pui postari

(0) (0) Abuz
Cocolino
Cocolino, 23/07/2010

........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de curcan cu garnitura
Crochete de curcan cu garnitura
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crochete cu cas si sunca
Crochete cu cas si sunca
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Crochete braziliene
Crochete braziliene
4 porții
1h45m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crochete de coquillettes
Crochete de coquillettes
2 porții
32 min
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei