Petitchef

Pasca cu brînza dulce si stafide

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluatul:

Umplutura:

Preparare

  • A pus faina în vasul robotului,am facut o adîncitura în care am turnat drojdia frecata cu putin zahar si ceva din laptele caldut.Am lasat sa dospeasca.
    Dupa 5-10 minute am adaugat pe rînd restul ingredientelor în timp ce robotul framînta.
  • A lasat aluatul la crescut pîna si-a dublat volumul,apoi l-am împartit pentru o foaie si doua suluri pe care le-am sucit si pus deasupra.A folosit o forma cu diametrul de 30 cm.
  • Forma a uns-o cu unt si tapetat cu faina. A îmbracat forma cu foaia rotunda de aluat,apoi a turnat umplutura,iar deasupra a asezat împletitura.
  • A copt Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ o ora. Pentru prima mea Pasca,as spune ca a iesit destul de frumoasa ca aspect.
  • A crescut foarte bine si a fost foarte aromata si gustoasa.
  • A amestecat pur si simplu toate ingredientele si gata crema de brînza.


Poze

Pasca cu brînza dulce si stafide, poza 1
Pasca cu brînza dulce si stafide, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

felicia_58
felicia_58, 21/02/2013

O fac la pasti arata excelent

(0) (0) Abuz
10/04/2012

O.k.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasca de paste
Pasca de paste
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasca cu smantana
Pasca cu smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pasca cu branza dulce
Pasca cu branza dulce
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta italiana de paste
Tarta italiana de paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.