Petitchef

Foietaj cu pere

Altele
3 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se curata perele de coaja ,se taie pe din doua dupa care scot semintele .Perele astfel curatate se stropesc cu zeama de lamaie si esenta de vanilie si se aseaza intr-o forma tremorezistenta in care am pus bucatele de unt si zaharul brun.
  • Peste pere asezam foaia de foietaj bagand marginile spre interior si o ungem cu ou . Punem forma la cuptor la foc mare pana se rumeneste frumos.Lasam sa se racoreasca si o rasturnam cu atentie pe un platou. Se portioneaza dupa preferinta.


Poze

Foietaj cu pere
Foietaj cu pere - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
Fulg de zăpadă din foietaj cu somon
20 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crumble de mere și pere super crocant și fraged
Crumble de mere și pere super crocant și fraged
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează