Petitchef

Pere caramelizate

Desert
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

50 g zahar

50 g unt

sucul de la o lamaie

scortisoara

Preparare

  • Perele se curata de coaja si se taie in 3. Se scot cotoarele. Se stropesc cu zeama de lamaie.
  • Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu zaharul. Adaugam perele, cu tot cu zeama si lasam la fiert, la foc mic. Presaram si scortisoara.
  • Cu o paleta le intoarcem pe ambele parti, din cand in cand, pana scade sosul si incepe sa se caramelizeze.
    Servit cu cate o portie de gauffre cu cacao si cu frisca.


Comentarii:

sara2012, 08/04/2012

Super bune!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pereCe trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: