Petitchef

Pere caramelizate

Desert
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Perele se curata de coaja si se taie in 3. Se scot cotoarele. Se stropesc cu zeama de lamaie.
  • Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu zaharul. Adaugam perele, cu tot cu zeama si lasam la fiert, la foc mic. Presaram si scortisoara.
  • Cu o paleta le intoarcem pe ambele parti, din cand in cand, pana scade sosul si incepe sa se caramelizeze.
    Servit cu cate o portie de gauffre cu cacao si cu frisca.

Poze

Pere caramelizate, poza 1
Pere caramelizate, poza 2
Pere caramelizate, poza 3
Pere caramelizate, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

sara2012, 08/04/2012

Super bune!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pere cu zahar si otet
Pere cu zahar si otet
5 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pere in sos de ciocolata
Pere in sos de ciocolata
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei