Frangipane cu pere
Pentru a sarbatori sosirea celor trei regi, ce este mai bun decat o reteta de frangipan? Asa ca, am decis sa facem o altfel de reteta cu pere si migdale.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
Decojiti si taiati perele in felii subtiri. Preincalziti cuptorul la 180° C.
Se amesteca ouale cu zaharul, pudra de migdale si untul.
Suprapuneti cele doua aluaturi de foietaj si taiati in triunghiuri. Separati cele doua straturi.
Intindeti crema de migdale lasand o margine mica si puneti perele in mijloc. Acoperiti cu alt triunghi de foietaj.
Etasati marginile apasand cu dintii unei furculite si faceti un desen cu varful unui cutit. Ungeti cu ou batut.
Coaceti 20 min la 180°C.
Gata!
Observații
Simtiti-va liber si faceti ce desene doriti!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 638Kcal
- Carbo: 43.6g
- Grăsimi: 45.3g
- Grăsimi sat.: 24.1g
- Proteine: 11.3g
- Fibre: 3.7g
- Zahăr: 15.3g
- ProPoints: 18
- SmartPoints: 27
Informații nutriționale pentru 1 porție (140g)
Atribute
Poate fi congelat
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.81/5, 16 voturi 1 comentariu
Lucia
Super, cred ca merge si cu felii de mere




Punctează această reţetă