Frangipane cu pere

Gustări
Foarte ușor
35 min
638 Kcal

Pentru a sarbatori sosirea celor trei regi, ce este mai bun decat o reteta de frangipan? Asa ca, am decis sa facem o altfel de reteta cu pere si migdale.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 1Decojiti si taiati perele in felii subtiri. Preincalziti cuptorul la 180° C.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 2Se amesteca ouale cu zaharul, pudra de migdale si untul.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 3Suprapuneti cele doua aluaturi de foietaj si taiati in triunghiuri. Separati cele doua straturi.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 4Intindeti crema de migdale lasand o margine mica si puneti perele in mijloc. Acoperiti cu alt triunghi de foietaj.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 5Etasati marginile apasand cu dintii unei furculite si faceti un desen cu varful unui cutit. Ungeti cu ou batut.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 6Coaceti 20 min la 180°C.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Simtiti-va liber si faceti ce desene doriti!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 638Kcal
  • Carbo: 43.6g
  • Grăsimi: 45.3g
  • Grăsimi sat.: 24.1g
  • Proteine: 11.3g
  • Fibre: 3.7g
  • Zahăr: 15.3g
  • ProPoints: 18
  • SmartPoints: 27
Informații nutriționale pentru 1 porție (140g)

Atribute

Poate fi congelat
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.81/5, 16 voturi 1 comentariu

Lucia

Super, cred ca merge si cu felii de mere

abuz