Prajiturile copilariei mele: smantanele
votează acum
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Frișca cu vanilie, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
-
Crema cu nutella, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
-
Flankie, combinația perfectă dintre flan și prajitură
-
Tarta italiana cu foi filo
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Amesteca smantana cu uleiul intr-un castron incapator. Adauga praful de copt, sarea si vanilia.Amesteca.
- Cerne faina si adauga cam 500 g. Amesteca. Mai adauga faina, pana cand coca prinde consistenta, e moale, dar se poate intinde. Pune coca in frigider cam 4-5 ore. Daca te grabesti pune-o in congelator 30 minute.
- Incalzeste cuptorul la 180 C. Presara masa cu faina si intinde 1/2 din coca intr-o foaie mai mult lunga decat lata si nu foarte groasa. Langa una din laturi presara rahat.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!