Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
Ingrediente: pentru blat: 8 oua, 10 linguri de zahar pudra, 15 linguri nuca macinata, o lingurita coaja de lamaie/portocala, un plic zahar vanilat, 4 linguri de fa...
Originara din Italia, din regiunea Lombardia, mascarpone este o branza legendara cu radacini de prin secolul al 16-lea, recunoscuta mondial ca produs al bucatatiei italiene.
Ingrediente: Blat: 10 albusuri, 5 galbenusuri, 10 lg zahar, 2 lg mac, 1 lingurita pref de copt, 10 lg faina. Crema: 500 gr mascarpone, 5 galbenusuri, 5 lg zahar, ...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 230 g faina 1/2 lingurita parf de copt 40 g Nesquik 2 galbenusuri 50 ml lapte 50 g ciocolata alba 100 g zahar 5 g gelatina 250 g ma...
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva frunzulite ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru 4-6 portii, m-am abatut nitel de la reteta initiala si am folosit: 1. 400 gr rosii bucatele in sos propriu Cirio 2. un pastarnac mic ...
Ingrediente: Pentru Sos: 400 g capsuni 4 linguri zahar zeama de la o jumatate de lamaie Pentru servit si ornat : frisca capsuni frunze de menta sau lamaita...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de v...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g mascar...
Ingrediente: 4 oua 4 linguri de faina 4 linguri de zahar Pentru crema: 300 g mascarpone 300 ml smantana dulce Pentru sirop: 250 ml cafea esenta de rom Pentru de...