Petitchef

Crema cu mascarpone

Desert
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

200 ml frisca lichida / smantana pentru frisca

3 oua

4 linguri zahar

1 fiola esenta rom

1 plic gelatina (Dr. Oetker - 10 g)

Preparare

  • Se bate frisca tare se bat albusurile spuma galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste.
  • Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj si se pune peste compozitia de galbenusuri
    peste crema de galbenusuri se adauga crema de mascarpone, frisca si esenta de rom.
  • Se adauga albusurile spuma si se pune crema pe tort.
    se pot adauga fructe taiate marunt (un strat crema, apoi fructe, apoi alt strat de crema).

Poze

Crema cu mascarpone, poza 1Crema cu mascarpone, poza 2Crema cu mascarpone, poza 3Crema cu mascarpone, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Moelleux cu caise si mascarpone


Comentarii:

14/02/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de mascarpone si capsuni la pahar
Crema de mascarpone si capsuni la pahar
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Crema de mere si mascarpone
Crema de mere si mascarpone
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema mascarpone cu capsune
Crema mascarpone cu capsune
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branzaSupa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: