Petitchef

SEITAN - GLUTEN CA INLOCUITOR DE CARNE

Altele
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune primul grup de ingrediente si se mixeazaaprox 30 secunde la viteza maxima.
  • Adaugam faina de gluten si dam cateva secunde la viteza 5, va face o bula de aer, oprim dam cu lingura in centru pentru ai scoate aerul, dupa care dam din nou la viteza 5 1 minute, acum nu mai face bula acea de aer se amesteca bine.
  • Ii dam o forma si-l infasuram cu hartie de aluminiu?
  • Se pune sa fiarba la aburi timp de o ora.
  • Cu 15 inainte de atrece ora de fiert la aburi dam drumul la cuptor la 175ºC, cand s-a facut o ora luam de la aburi si-l introducem in cuptor, se coace timp de 45 minute sau poate chiar mai putin.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

SEITAN - GLUTEN CA INLOCUITOR DE CARNE, poza 1
SEITAN - GLUTEN CA INLOCUITOR DE CARNE, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Arepas venezuelene, fără gluten, cu doar 3 ingrediente
Arepas venezuelene, fără gluten, cu doar 3 ingrediente
8 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.