-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu homar
-
Homar pe grill(lobster)
Homar pe grill(Lobster)
O reteta simpla si delicioasa pe care va provoc sa o incercati.
Preparare
-
Frecam untul cu uleiul de masline, sare, piper si zeqma de lime. Mixam totul sub forma de pasta.
-
Apoi taiem homarul in doua pe lungime. Ungem carnea din interiorul homarului cu crema de unt.
-
Asezam homarul cu carnea in sus si carapacea in jos pe gratarul incins.
-
Lasam pe grill cam 5 minute. Luam homarul de pe gratar si scoatem carnea alba din centrul homarului. Scoatem si carnea din picioruse.
-
Servim cu salsa.Salsa o facem taind toate ingredientele pentru salsa si amestecandu-le cu zeama de lime.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
De unde pot cumparahomari
Super