Petitchef

Suberec

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

1 ceapa mare ,

sare,

piper,

condimente pt carne tocata,

se pun la calit in 2-3 lg de ulei ,

pana scade

Preparare

  • 1 praf de copt stins in otet,1 cana de apa, sare si cat cuprinde faina se face un aluat potrivit, care se va impartii in 8 bucati.Fiecare se va intinde cu facaletul.
  • Se va aseza cateva linguri din compozitia de carne.
  • Se prajesc in ulei incins pe ambele parti ,la foc mic.

Poze

Suberec, poza 1Suberec, poza 2Suberec, poza 3



Comentarii (11):

16/01/2014

Cu carne de porc la suberec nu putea sa iasa decat o porcarie! Nerusinarea ta e nemarginita. Carne de porc la un preparat specific turcesc, pfui!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/03/2014

Foarte bune fac si eu azi

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Super, eu sunt din constanta, dar e super reteta.

(0) (0) Abuz
11/07/2013

Am mancat cu carne de vita si oaie.sunt super!

(0) (0) Abuz
26/01/2013

E foart`e buna

(0) (0) Abuz
02/12/2012

Este buna ca si eu o fac de ani de zile...

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Ok.

(0) (0) Abuz
05/03/2012

Reteta neterminata!

(0) (0) Abuz
01/03/2012

C'est parfait.

(0) (0) Abuz
24/11/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Suberec cu carne
Suberec cu carne
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
8 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Galette à l'italienne
Galette à l'italienne
1 porții
25 min
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: