Tocanita de ceapa

(4.43/5 - 104 voturi)
8 comentarii


Ingrediente

4cepe mari,3 linguri de ulei,1 ardei gras rosu,1 capatana de ustoroi,1-2 rosii,boia de arde,piper,sare,vegeta dupa gust,1 lingurita de faina

Preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos,se adauga 1/2 cana de apa,se condimenteaza si se adauga usturoiul,ardeiul,rosiile.Se lasa pane ce se inmoaie. La sfarsit se dizolva faina cu putina apa si se pune peste ceapa,se mai lasa cateva momente.Se serveste cu ce ne place:orez,diferite garnituri de cartofi.Mie-mi place cu mamaliguta.






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 13/08/2013, 18:26

Imi place la nebunie tocanita de ceapa

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 17/09/2013, 17:48

Îmi place teribil!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 06/11/2013, 16:25

Ca la mama acasa.

(0) (0) Abuz
platon_n2013
5 / 5platon_n2013
Postat 25/01/2015, 23:15

BUN FOARTE BUN

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 05/01/2014, 10:32

Excelent !!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 21/08/2013, 23:30

Excelent !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 03/05/2014, 07:24

Excelent

(1) (0) Abuz
5 / 5iulian
Postat 03/03/2014, 10:30

Excelent

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale