Tocanita de ceapa

(4.43/5 - 104 voturi)
8 comentarii

Ingrediente

4cepe mari,3 linguri de ulei,1 ardei gras rosu,1 capatana de ustoroi,1-2 rosii,boia de arde,piper,sare,vegeta dupa gust,1 lingurita de faina

Preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos,se adauga 1/2 cana de apa,se condimenteaza si se adauga usturoiul,ardeiul,rosiile.Se lasa pane ce se inmoaie. La sfarsit se dizolva faina cu putina apa si se pune peste ceapa,se mai lasa cateva momente.Se serveste cu ce ne place:orez,diferite garnituri de cartofi.Mie-mi place cu mamaliguta.

Rețete inrudite


Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

13/08/2013

Imi place la nebunie tocanita de ceapa

(0) (0) Abuz
17/09/2013

Îmi place teribil!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
06/11/2013

Ca la mama acasa.

(0) (0) Abuz
platon_n2013
platon_n2013, 25/01/2015

BUN FOARTE BUN

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
05/01/2014

Excelent !!!

(0) (0) Abuz
21/08/2013

Excelent !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
03/05/2014

Excelent

(1) (0) Abuz
iulian, 03/03/2014

Excelent

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Choux cu foie gras si confit de ceapa





Rețete

Articole conexe

Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiMarocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la aburCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale