Petitchef

Tocanita de ceapa

Altele
2 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4cepe mari,3 linguri de ulei,1 ardei gras rosu,1 capatana de ustoroi,1-2 rosii,boia de arde,piper,sare,vegeta dupa gust,1 lingurita de faina

Preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos,se adauga 1/2 cana de apa,se condimenteaza si se adauga usturoiul,ardeiul,rosiile.Se lasa pane ce se inmoaie. La sfarsit se dizolva faina cu putina apa si se pune peste ceapa,se mai lasa cateva momente.Se serveste cu ce ne place:orez,diferite garnituri de cartofi.Mie-mi place cu mamaliguta.




Comentarii:

13/08/2013

Imi place la nebunie tocanita de ceapa

(0) (0) Abuz
17/09/2013

Îmi place teribil!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
06/11/2013

Ca la mama acasa.

(0) (0) Abuz
platon_n2013
platon_n2013, 25/01/2015

BUN FOARTE BUN

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
05/01/2014

Excelent !!!

(0) (0) Abuz
21/08/2013

Excelent !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
03/05/2014

Excelent

(1) (0) Abuz
iulian, 03/03/2014

Excelent

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale