Petitchef

Tocanita din creier de porc

Altele
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 creier de porc,

1 ceapa mare

2 oua

ulei

bulion sau pasta de rosii

sare si piper

Preparare

  • Se taie ceapa marunt.Se caleste in putin ulei dupa care se adauga creierul.Cand s-a albit creierul se adauga ouale batute dupa care bulionul sau pasta de rosii(sa fie acrisoara)sare si piper dupa gust.Se poate pune si smantana.
    Se mananca cald sau rece.

    Pofta buna!

Poze

tocanita din creier de porc, poza 1tocanita din creier de porc, poza 2



Comentarii:

07/10/2013

Reteta foarte simpla si cred ca excelenta:

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Nu-mi plac rosiile aestecate cu oua

(0) (0) Abuz
28/02/2013

Fara rosii

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Usor de facut si un deliciu finutz

(0) (0) Abuz
09/02/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de porc cu vin alb
Tocanita de porc cu vin alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tocanita de porc
Tocanita de porc
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: