Petitchef

Tocanita din creier de porc

Altele
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 creier de porc,

1 ceapa mare

2 oua

ulei

bulion sau pasta de rosii

sare si piper

Preparare

  • Se taie ceapa marunt.Se caleste in putin ulei dupa care se adauga creierul.Cand s-a albit creierul se adauga ouale batute dupa care bulionul sau pasta de rosii(sa fie acrisoara)sare si piper dupa gust.Se poate pune si smantana.
    Se mananca cald sau rece.

    Pofta buna!

Poze

tocanita din creier de porc, poza 1
tocanita din creier de porc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/10/2013

Reteta foarte simpla si cred ca excelenta:

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Nu-mi plac rosiile aestecate cu oua

(0) (0) Abuz
28/02/2013

Fara rosii

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Usor de facut si un deliciu finutz

(0) (0) Abuz
09/02/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
8 porții
3h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita din maruntaie de pui
Tocanita din maruntaie de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.