Petitchef

Tocanita de rosii

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
10 rosii potrivite

2 cepe mari

3 ardei grasi

ulei

1 lingura rasa de delicat

Preparare

  • Se caleste ceapa un pic. Intre timp se taie ardei in bucati mici (fideluta). Se adauga un pic de apa ca sa se inmoaie ceapa.Apoi se adauga ardeii si se calesc impreuna cu ceapa.
  • Cand a scazut apa se opreste focul si se pregatesc rosiile. Rosiile tari se dau pe razatoare mare, iar cele moi se curata de coaja si se taie in 4(depinde de ce rosii nimeriti).
  • Se adauga rosiile si apoi se lasa sa fiarba impreuna cu ceapa si ardeii.Rosiile pe care au fost taiate in patru se sfarama cu lingura de peretii oalei,ca sa fie la fel cu rosiile date prin razatoare.
  • Se adauga o lingura rasa de delicat.Se lasa sa fiarba pana scade apa si se vad bine legumele.Tocanita este gata!Se serveste cu ardei copti.

Poze

Tocanita de rosii, poza 1
Tocanita de rosii, poza 2
Tocanita de rosii, poza 3
Tocanita de rosii, poza 4
Tocanita de rosii, poza 5
Tocanita de rosii, poza 6
Tocanita de rosii, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

29/07/2013

Delicios!

(0) (0) Abuz
01/03/2013

SUPER

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Gustoasa si usor de preparat

(0) (0) Abuz
15/09/2011

Rapid si usor

(0) (0) Abuz
15/07/2011

Jkbjh

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita cu sos de rosii si bere
Tocanita cu sos de rosii si bere
Felul principal
4 / 5
Rețetă Tocanita de ciuperci de post
Tocanita de ciuperci de post
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
Tocanita din pulpa de curcan, cartofi si sos de rosii
8 porții
3h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la aburUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pastele - delicii italienePastele - delicii italieneSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.