Petitchef

Tocanita de rosii

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste ceapa un pic. Intre timp se taie ardei in bucati mici (fideluta). Se adauga un pic de apa ca sa se inmoaie ceapa.Apoi se adauga ardeii si se calesc impreuna cu ceapa.
  • Cand a scazut apa se opreste focul si se pregatesc rosiile. Rosiile tari se dau pe razatoare mare, iar cele moi se curata de coaja si se taie in 4(depinde de ce rosii nimeriti).
  • Se adauga rosiile si apoi se lasa sa fiarba impreuna cu ceapa si ardeii.Rosiile pe care au fost taiate in patru se sfarama cu lingura de peretii oalei,ca sa fie la fel cu rosiile date prin razatoare.
  • Se adauga o lingura rasa de delicat.Se lasa sa fiarba pana scade apa si se vad bine legumele.Tocanita este gata!Se serveste cu ardei copti.


Poze

Tocanita de rosii
Tocanita de rosii - poza 2
Tocanita de rosii - poza 3
Tocanita de rosii - poza 4
Tocanita de rosii - poza 5
Tocanita de rosii - poza 6
Tocanita de rosii - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

29/07/2013

Delicios!

(0) (0) Abuz
01/03/2013

SUPER

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Gustoasa si usor de preparat

(0) (0) Abuz
15/09/2011

Rapid si usor

(0) (0) Abuz
15/07/2011

Jkbjh

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tartinade de rosii uscate si busuioc
Tartinade de rosii uscate si busuioc
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Foccacia cu rosii cherry
Foccacia cu rosii cherry
6 porții
4 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich wrap cu carnat, avocado si rosii
Sandwich wrap cu carnat, avocado si rosii
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează