Petitchef

Tocanita de vinete coapte

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 vinete coapte

2 - 3 cepe

5 - 6 ardei

2 catei usturoi

200 ml suc de rosii

50 ml ulei

sare

piper

Preparare

  • Se curata ceapa si usturoiul se taie marunt si se innabusa timp de 5 minute cu 30 ml ulei si 2 - 3 linguri de apa.
  • Se curata ardeii, se taie fasii si se adauga la innabusit peste ceapa impreuna cu vinetele dupa 10 minute se toarna sucul de rosii si se potriveste de sare si piper
    se lasa sa mai dea in cateva clocote.

Întrebări:




Comentarii:

dorin, 05/11/2020

INN fiecare zi am measaje pe mail si acum ca am uitat parola mi se spune ca nu s-a gasit adresa de mail......rog nu-mi mai trabsmiteti mailuri , in concluzie

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/12/2013

Foarte gustoasa si usor de facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
Tocanita de pui cu vinete (chicken and aubergine stew)
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1h19m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.