Petitchef

Tocanita de vinete coapte

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata ceapa si usturoiul se taie marunt si se innabusa timp de 5 minute cu 30 ml ulei si 2 - 3 linguri de apa.
  • Se curata ardeii, se taie fasii si se adauga la innabusit peste ceapa impreuna cu vinetele dupa 10 minute se toarna sucul de rosii si se potriveste de sare si piper
    se lasa sa mai dea in cateva clocote.


Întrebări:




Comentarii:

dorin, 05/11/2020

INN fiecare zi am measaje pe mail si acum ca am uitat parola mi se spune ca nu s-a gasit adresa de mail......rog nu-mi mai trabsmiteti mailuri , in concluzie

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/12/2013

Foarte gustoasa si usor de facut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de ciuperci de post
Tocanita de ciuperci de post
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocanita de cartofi de post
Tocanita de cartofi de post
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.