Petitchef

Zacusca de fasole pastai

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A maruntit totul la robotul de bucatarie, inafara de fasolea pastai, pe care am taiat-o bucatele . A pus uleiul la infierbantat, am adaugat ceapa tocata, o lingura de sare.
  • Si dupa ce s-a dinstuit putin, am pus ardeii.
    A venit randul morcovilor si a verdetei daca nu va place patrunjelul, il puteti inlocui cu marar. A adaugat fasolea bucatele si am amestecat bine.


Poze

Zacusca de fasole pastai
Zacusca de fasole pastai - poza 2
Zacusca de fasole pastai - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/08/2013

A omis cati morcovi punem. poate imi raspunzi si mie ca sa o fac si eu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/05/2014

Nu e bine

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Am sa o incerc si eu pare delicioasa!!!!!!

(0) (0) Abuz
29/07/2013

Interesanta si rapida

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/07/2013

SANATATE si NOROCUL al mai bun sa se inpiedice de tine esti o SCUMPETE VOI RESPECTA RETETA TA INTOCMAI A SCRIS Simona din Sacalaz jud Timis

(0) (0) Abuz
26/06/2012

O0k

(0) (0) Abuz
29/08/2011

FB.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează