Petitchef

Zacusca de ciuperci si fasole

Am zis ,anul acesta sa mai schimb retetele de zacusca si sa combin fasolea cu ciupercile si asa a iesit zacusca de ciuperci si fasole.

Altele
8 porții
1 oră
4 ore
Ușor

Ingrediente

8

Ne trebuie:

Preparare

  • Etapa 1 - Zacusca de ciuperci si fasole
    Sa incepem: spalam fasolea si o fierbem in mai multe ape, coacem gogosarii si ii decojim.
  • Etapa 2 - Zacusca de ciuperci si fasole
    Ceapa se curata si se pune in apa ,apoi se da prin robot si se caleste cu ulei si apa. Morcovul se curata si se fierbe.
  • Etapa 3 - Zacusca de ciuperci si fasole
    Ciupercile se fierb si se da si ele prin robot, apoi se pun peste ceapa. Se adauga morcovul fiert si dat prin robot.
  • Etapa 4 - Zacusca de ciuperci si fasole
    Dupa 20 min se adauga si gogosarii dati si ei prin robot.
    Se mai lasa la fiert iar 20 min, se adauga fasolea , sucul de rosii si restul de ulei.
  • Etapa 5 - Zacusca de ciuperci si fasole
    Se condimenteaza si se lasa la fiert cam 2 ore, la foc mic, pana iese uleiul la suprafata, mestecand des.
  • Pofta MARE!!!!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează