Petitchef

Fasole scazuta la cuptor

Felul principal
4 porții
12 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o cratita puneti ceapa taiata solzi la calit cand aceasta devine sticloasa,adaugati zaharul,apoi usturoiul taiat in 2,busuiocul,foile de dafin,piperul boabe,amestecati.
  • Adaugati si restul de legume,ardeii taiati cuburi marisoare,morcovii rondele,caliti 2-3 minute totul impreuna,adaugati fasolica,cutia de rosii/rosiile pisate,vinul si apa cat sa treaca cu 2 degete peste intreaga compozitie.
  • Incalziti cuptorul la 160 de grade si dati cratita la cuptor ptr 2 ore,amestecand din cand in cand.
  • Scoateti cratita,condimentati cu sare dupa gust.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fasole scazuta
Fasole scazuta
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fasole scazuta cu carnati
Fasole scazuta cu carnati
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fasole scazuta cu afumatura
Fasole scazuta cu afumatura
4 porții
14 ore
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.