- Home
- Rețete
- Retete de mancaruri cu cartofi
- Retete cu cartofi si ciuperci
- Cartofi cu ciuperci la cuptor
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Ingrediente
Numarul de porții: 4
Preparare
- Se curata cartofii si se taie rondele subtiri. Ciupercile se taie feliute. Ceapa verde se taie oblic.
- Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde.
- Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.
- Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
- Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume. Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Chiar acush gatesc
E bun
A
Arat foarte bine
Cum să mănânci cartofi cu tocană?*
Excelent....am sa fac aceasta reteta...!