Petitchef

Cartofi brutaresti cu ceapa - de post

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor
357 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg cartofi,

200 g ceapa,

50 ml ulei,

1/2 legatura patrunjel,

1/2 legatura marar,

sare,

piper.

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
  • Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
  • Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
  • Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
  • Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
  • Servim alaturi o salata asortata.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (314g)
Calorii: 357Kcal
  • Carbo: 54.4g
  • Grăsimi: 11.9g
  • Grăsimi sat.: 1.7g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 4.9g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12

Întrebări:




Comentarii:

06/09/2015

Cartofii se taie felii, nu in felii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi la cuptor de post
Cartofi la cuptor de post
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi cu ceapa calita
Cartofi cu ceapa calita
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.