Petitchef

Cartofi brutaresti cu ceapa - de post

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor
357 Kcal
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
  • (4.00/5 - 4 voturi)
  • 1
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg cartofi,

200 g ceapa,

50 ml ulei,

1/2 legatura patrunjel,

1/2 legatura marar,

sare,

piper.

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
  • Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
  • Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
  • Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
  • Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
  • Servim alaturi o salata asortata.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 314g
Calorii: 357Kcal
  • Carbo: 54.4g
  • Grăsimi: 11.9g
  • Grăsimi sat.: 1.7g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 4.9g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii


Comentarii:

06/09/2015

Cartofii se taie felii, nu in felii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: