Contul meu
Cartea mea de rețete
Share on:
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Căutare avansată
Rețete
Retete de post
Cartofi de post
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
Felul principal
4
porții
20 min
15 min
Foarte ușor
357 Kcal
(4/5 - 4 voturi)
1
5
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
1
sau
0
Ingrediente
Numarul de porții:
4
1 kg
cartofi
,
200 g
ceapa
,
50 ml ulei,
1/2 legatura
patrunjel
,
1/2 legatura
marar
,
sare,
piper.
Preparare
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
Servim alaturi o salata asortata.
R
ReteteBauturi
Raportează o greșeală în text rețetei
Informații nutriționale (pentru o porţie):
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție = 314g
Calorii:
357Kcal
Carbo:
54.4g
Grăsimi:
11.9g
Grăsimi sat.:
1.7g
Proteine:
5.7g
Fibre:
4.9g
Zahăr:
7.3g
ProPoints:
10
SmartPoints:
12
* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii
Comentarii:
06/09/2015
Cartofii se taie felii, nu in felii
(0)
(0)
Abuz
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Cartofi copti - petitchef
4
porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4
porții
40 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Midii cu cartofi prajiti
2
porții
1h10m
Foarte ușor
Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
4
porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Cartofi cu ceapa calita
4
porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Cartofi la cuptor de post
6
porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețete
De-post
Ceapa
Patrunjel
Cartofi
Marar
Cartofi de post
Retete de mancaruri cu cartofi si ceapa
Retete cu cartofi si patrunjel
Retete de mancaruri cu cartofi si marar
Articole conexe
Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!
Si noi ce mai mancam...in post?
Ceapa - istorie si curiozitati
Ingrediente
Preparare
Nutriție
Întrebări
Comentarii (1)
Petitchef
Articole
Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic
Cum sa utilizam pastaia de vanilie
Fajitas – un festin culinar
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.
De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Buzunare cu telemea "by flor"
Felul principal
Galette à l'italienne
Desert
Dulce de leche - Petitchef
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic:
Validare
Primirea meniului zilnic
Primirea unui meniu săptămânal
Comentarii:
Cartofii se taie felii, nu in felii