-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Retete cu cartofi si patrunjel
-
Retete_de_post_cartofi_patrunjel
-
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
Cartofi brutaresti cu ceapa - de post
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.62Euros€ (0.65€/porție)
Preparare
-
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
-
Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
-
Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei si verdeata tocata marunt.
-
Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
-
Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
-
Servim alaturi o salata asortata.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 357Kcal
-
Carbo: 54.4g
-
Grăsimi: 11.9g
-
Grăsimi sat.: 1.7g
-
Proteine: 5.7g
-
Fibre: 4.9g
-
Zahăr: 7.3g
-
ProPoints: 10
-
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (314g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Cartofii se taie felii, nu in felii