Petitchef

Creier macelaresc

Antreuri
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata si se toaca marunt. Rosiile se spala, se indeparteaza partea zemoasa , si se toaca marunt.
  • Ardeiul gras se spala si se taie marunt. Verdeata se spala si se toaca marunt. Creierul il spalam in mai multe ape si il punem la scurs.
  • Intr-o tigaie punem ceapa la calit. Intr-o alta tigaie punem la incins putin ulei si adaugam creierul, incercand sa mestecam cat mai putin.
  • Cand ceapa s-a calit, adaugam ardeiul si dupa 5 minute adaugam si rosiile. Intre timp s-a prajit si creierul si il adaugam in tigaia cu ceapa.
  • Dupa alte 5 minute condimentam cu sare si piper si adaugam verdeata tocata.

Rețete inrudite

YouTube

Sandwich cu creveti



Întrebări:




Comentarii:

12/10/2018

Deci creierul macelaresc nu se mesteca! Se inghite asa, nemestecat?

(0) (0) Abuz
12/09/2015

Și ouăle când le punem ? Nu înțeleg de ce nu verificați rețetele atunci când le postați

(0) (0) Abuz
28/09/2014

Il voi face maine.

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Nu-i bun la gust

(0) (0) Abuz
20/06/2013

Imi place ideea!

(0) (0) Abuz
31/01/2013

Acum il prepar

(0) (0) Abuz
19/10/2011

E super,e altfel

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele moi și gustoase
Chiftele moi și gustoase
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează