Petitchef

Tocanita de porc cu zucchini

Felul principal
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g pulpa de porc

1 ceapa rosie

1 dovlecel

5 ml ulei

sare, piper, tarhon

marar, patrunjel verde

Preparare

  • Se curata ceapa rosie si se taie cubulete apoi se pune la calit in ulei de masline. Intre timp se curata de coaja si seminte dovlecelul si se taie cubulete.
  • Cand ceapa a devenit aurie se toarna peste si cubuletele de zucchini lasandu-se impreuna la calit cateva minute. Carnea de porc se taie si ea cubulete si se toarna peste ceapa si zucchini, se amesteca cateva minute si apoi se toarna apa pana cand se acopera carnea.
  • Se lasa la fiert pana cand incepe sa scada si apoi se adauga, tarhon, sare si piper. Se amesteca ca sa nu se prinda de fund si cand apa a scazut si carnea este fiarta se toarna peste verdeturile tocate si se lasa sub capac (cu focul stins) aproximativ 15 minute.
G Gatind cu Mira





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita de mazare cu carne de porc
Tocanita de mazare cu carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita cu ciuperci si carne de porc
Tocanita cu ciuperci si carne de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: