Petitchef

Tocanita de porc cu zucchini

Felul principal
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata ceapa rosie si se taie cubulete apoi se pune la calit in ulei de masline. Intre timp se curata de coaja si seminte dovlecelul si se taie cubulete.
  • Cand ceapa a devenit aurie se toarna peste si cubuletele de zucchini lasandu-se impreuna la calit cateva minute. Carnea de porc se taie si ea cubulete si se toarna peste ceapa si zucchini, se amesteca cateva minute si apoi se toarna apa pana cand se acopera carnea.
  • Se lasa la fiert pana cand incepe sa scada si apoi se adauga, tarhon, sare si piper. Se amesteca ca sa nu se prinda de fund si cand apa a scazut si carnea este fiarta se toarna peste verdeturile tocate si se lasa sub capac (cu focul stins) aproximativ 15 minute.

Rețete inrudite

YouTube


G Gatind cu Mira





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de mazare cu carne de porc
Tocanita de mazare cu carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita cu ciuperci si carne de porc
Tocanita cu ciuperci si carne de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Zucchini cu lamaie si feta
Zucchini cu lamaie si feta
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei