Mancare scazuta de fasole verde
Ingrediente
4
Cost estimat: 5.14Euros€ (1.28€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa, usturoiul si ardeiul, taiate marunt, se calesc in putin ulei si putina apa, pana se inmoaie. Se adauga fasolea si rosiile.
- Se lasa sa se amesteca bine gusturile, fara a pune apa, se condimenteaza cu sare si piper.Dupa vreo 5 minute, timp in care se amesteca mereu in fasole pentru a nu se prinde de oala, se adauga vreo 2 cani de apa calda si se lasa la fiert.
- Pe parcursul fierberii se mai adauga apa pentru ca scade.Cand este fiarta fasolea, se lasa sa scada zeama si se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt.
Noi a servit mancarea de fasole cu chiftelute de pui.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 228Kcal
- Carbo: 25.6g
- Grăsimi: 7.6g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 12.1g
- Fibre: 20.7g
- Zahăr: 23g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (852g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Miri
Nu ati precizat ce gramaj au borcanele...
anonymous
Gustos
anonymous
Foarte buna
anonymous
Buna ca garnitura numai, pentru felul principal ar mai trebui adaugate ingrediente...
anonymous
Suna bine
anonymous
Foarte buna.
anonymous
Super
anonymous
Super
anonymous
Bunite
anonymous
Foarte buna si usor de preparat.
Punctează această reţetă